Sayfalar

6 Şubat 2013 Çarşamba

Katlanır bisiklet Kron fd-500

Kron fd-500. Şehir yaşamında, hem saklamak hemde pratik kullanılabilrlik açısından mükemmel bir araç. İzlenimlerimi zaman geçtikçe aktaracağım.

-Toplamda takribi 11kg
-Kaliteli malzeme
-Full Alüminyum.

 



8 yorum:

zioxandergbonci dedi ki...

selamlar.
şubattan beri kullandıysanız yorumları alalım

zioxandergbonci dedi ki...

şubattan beri epey zaman geçmiş.
kullandıysanız yorumlarınız nedir. bisiklet almak üzereyim ve dahon c6 ile bu bisiklet arasında kaldım

futureng dedi ki...

Dahon kullanmadım. Kron tekerlekte çift kat alüminyum jant var. Dahon da yok diye biliyorum. Kron arka Selesiz toplam ağırlık 10,5 kg civar. Malzeme çok kalite ve güzel. Fakat serilik ve kullanım rahatlığı olarak dahon kullanmadığımdan kıyaslama yapamam. En güzeli bayilere gidip, kron ve dahonu ayrı ayrı deneme sürüşü yapıp bakman olacaktır. Belkide daha iyisini kullanmadığım için şu an memnunum.

zioxandergbonci dedi ki...

yorum için teşekkürler.
Ben de aslında geziyorum.
dahonu denedim kronu da denedim ama uzun süre sürmek mümkün olmuyor. dükkan önünde biniyorsun sadece ondan da pek bir şey anlaşılmıyor.
Kron hiç aklımda yoktu az önce denediğim yerde uzun boy için buna bakın diye önüme çıkarttılar ve çift kat alüminyum olmasından bahsettiler. bir de arka fren shimanon acera'ymış. dahondan farklı olarak.

Gövdenin katlanması mekanizmasında dahonda yumuşatıcı bir şey olduğu için zamanla gevşeme olabilir ama kronda yok dedi satıcı bu sebeple de o hitimal daha düşük diye ekledi.

dahon'da da zincir kısmında koruma yoktu ama üstünüze değip kirletme gibi bir sıkıntı oluyor mu?

Unknown dedi ki...

Epeyi zaman geçmiş.Bende sizden son yorumlarınızı almak isterim şuan ki fiyatı 920 lira.Ben yeni kullanmaya başlayacağım 170 boy için uygun sanıyorum.fiyat olarak da alternatif model önerbilir misiniz acaba?

futureng dedi ki...

Şöyle diyeyim. katlanma mekanizmaları şu ana kadar sorun çıkarmadı. Aynı şekilde vites gurubuda iyi. Fakat fiyat yüksek vermişler size 700-800 segmentinde alırsanız daha iyi olur.

Adsız dedi ki...

bende düşünüyorumda aynı bisikleti arkadaşında dediği gibi 920 lira civarında malum dolar yükseldi.Daha ucuz bulabileceğimiz yerler var ise önerirseniz seviniriz.iyi günler

Eltdesign Web Solutions dedi ki...

katlama mekanizması cortladı benim 3-4 sene sonra. Ve kron bisiklet parça tedarik.edemiyor bana buyuk.rezillik